Kennismaking lokale toegang en zorgaanbieders

De afgelopen periode organiseerde de regiogemeenten twee kennismakingsbijeenkomsten; een digitale op 18 mei 2022 en een fysieke in Harderwijk op 9 juni 2022.

De digitale kennismaking verliep niet zoals verwacht en gehoopt. Er waren nauwelijks toegangsmedewerkers aanwezig maar wel veel zorgaanbieders. Dat betekende dat in een aantal groepen de lokale toegang niet vertegenwoordigd was. Erg jammer en onze welgemeende excuses aan de zorgaanbieders die tijd en aandacht in deze bijeenkomst hebben gestoken. Door aanbieders samen te voegen en door de aanwezigheid van medewerkers van de regiogemeenten hebben we geprobeerd er enigzins toch een goede middag van te maken. We hebben deze bijeenkomst inmiddels ook geëvalueerd met lokale toegang.

De fysieke kennismaking werd gelukkig veel beter bezocht en alle professionals waren enthousiast over de middag. Er werd over en weer veel informatie en kennis gedeeld. Namens het regioteam veel dank aan de gemeente Harderwijk voor het organiseren van deze bijeenkomst!

We hopen dat het kennismaken bijdraagt aan een goede samenwerking de komende tijd.